Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Κιλκίς: Τους «τσάκωσαν στα πράσα» με 400 λίτρα νοθευμένο λάδι (ΒΙΝΤΕΟ)


Πολλοί είναι οι επιτήδειοι που πουλούν νοθευμένο λάδι, εκμεταλλευόμενοι την αύξηση στην τιμή του.

Το πρωί της Πέμπτης οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 44χρονου και μίας 37χρονης, οι οποίοι πουλούσαν λάδι σε πολύ χαμηλή τιμή, ωστόσο ήταν νοθευμένο.

Ο κος Βασίλης Μπογιατζής ήταν ένα από τα θύματά τους και αγόρασε πέντε λίτρα λαδιού στην τιμή των 15 ευρώ.

«Ήμουν στο καφενείο και ήρθε αυτός ο κύριος με ένα δοχείο λάδι. Μου είπε ότι κάνει 20 ευρώ, του έκανα παζάρια και το κατέβασε στα 15 ευρώ. Γελάστηκα. Άνοιξα το καπάκι, το μύρισα και μύριζε ελιά. Εκεί το έχαψα», είπε στο MEGA.

Στη συνέχεια ο κος Μπογιατζής έκανε στον 44χρονο ερωτήσεις, όπως «εάν έρθει η αστυνομία εδώ δεν φοβάστε;», ωστόσο η απάντηση που έλαβε ήταν ότι είχε αποδείξεις ότι ήταν παραγωγός.

Τελικά η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό και μετά από έλεγχο που έκανε στο όχημα του 44χρονου εντόπισε 400 λίτρα νοθευμένου λαδιού.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News