Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Καλά τα νέα για την Δήμητρα Γκιαβουροπούλου - Επιτυχής η επέμβαση ανοιχτής καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε


Επιτυχής επέμβαση ανοιχτής καρδιάς για την Δήμητρα! Μεγάλη η αναμονή, αλλά στο τέλος τη δικαίωσε!

Η χαρά μας είναι μεγάλη, καθώς μάθαμε ευχάριστα νέα για την υγεία της Δήμητρας, της μητέρας δύο ανήλικων παιδιών από το Νομό Πέλλας, που αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Η Δήμητρα έπρεπε να υποβληθεί το συντομότερο δυνατόν σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, αφού είχε διαγνωστεί με στένωση της πνευμονικής βαλβίδας και σοβαρή ανεπάρκεια της μιτροειδούς, μία κατάσταση απειλητική για τη ζωή της.

Πριν 1 χρόνο είχαμε πραγματοποιήσει εκστρατεία για τη συλλογή του απαραίτητου ποσού , ώστε να γίνει η άμεση εισαγωγή της γυναίκας και να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος. Η κινητοποίηση όλων σας ήταν πολύ μεγάλη και μέσα σε λίγες ημέρες καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο. Το επιστημονικό προσωπικό του Οργανισμού Πράξη Αγάπης ήταν σε άμεση επικοινωνία με το ιατρικό προσωπικό και όλα ήταν έτοιμα για την εισαγωγή της 42χρονης γυναίκας. Η Δήμητρα μετέβη στην Αθήνα και κατά τη διάρκεια των προεγχειρητικών της εξετάσεων εντοπίστηκαν ευρήματα που έχρηζαν άμεσης αντιμετώπισης με ειδική φαρμακευτική αγωγή για αρκετό χρονικό διάστημα, καθώς η η ορθή ρύθμιση αυτών έπαιζε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχή διεξαγωγή της επέμβασης. Όλο αυτό το διάστημα η Δήμητρα ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών και έφτασε επιτέλους η στιγμή της πολυπόθητης επέμβασης. Έπειτα από ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο σε χέρια έμπειρων καρδιοχειρουργών, η επέμβαση ανοιχτής καρδιάς ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία! Η Δήμητρα επέστρεψε τώρα πια υγιής στο σπίτι της, στο πλευρό του συζύγου της και των 2 ανήλικων παιδιών της!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη υποστήριξη! Αγαπημένη μας Δήμητρα, σου ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση! Θα είμαστε στο πλευρό σου για όσο διάστημα μας χρειάζεσαι!

Μπορείτε να δείτε την εκστρατεία που πραγματοποιήσαμε για τη Δήμητρα ΚΛΙΚ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News