Γεμάτο θρεπτικά συστατικά
Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού ρύζι
- 2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο σπανάκι
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2-3 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
- Ελαιόλαδο
- 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λεμονιού
- Αλάτι και πιπέρι
- Φέτα, για σερβίρισμα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μία κατσαρόλα βράστε νερό και προσθέστε το ρύζι. Αφού βράσει, μειώστε τη φωτιά και αφήστε να σιγοβράσει μέχρι να είναι έτοιμο, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Σε μια κατσαρόλα, ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 3
Προσθέστε το σπανάκι στην κατσαρόλα, αλάτι και πιπέρι, ανακατέψτε και αφήστε το να μαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει.
Βήμα 4
Όταν το ρύζι είναι έτοιμο, προσθέστε το στην κατσαρόλα με το σπανάκι. Ρίξτε τον χυμό λεμονιού και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 5
Σερβίρετε το σπανακόρυζο σε πιάτα και πασπαλίστε με τυρί φέτα αν επιθυμείτε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News