Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον ΥΠΑΑΤ Λευτέρη Αυγενάκη


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε εχθές Δευτέρα συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Λ. Αυγενάκη, την πρώτη από την ανάληψη των καθηκόντων του, κατά την οποία συζητήθηκαν εκτενώς μικρά και μεγάλα αγροτικά ζητήματα, οι προκλήσεις που προκύπτουν από τη διεθνή κατάσταση και την κλιματική κρίση, αλλά και οι ευκαιρίες ανάπτυξης και εξωστρέφειας των ελληνικών προϊόντων.

Επιπλέον, ο Λάκης Βασιλειάδης είχε την ευκαιρία να θέσει σειρά θεμάτων που αφορούν τον πρωτογενή τομέα στην Πέλλα, όπου η αγροτική παραγωγή αλλά και η μεταποίηση αγροτικών προϊόντων αποτελούν κυρίαρχες οικονομικές δραστηριότητες.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως η συνεργασία και ο διάλογος με τους κατεξοχήν ενδιαφερόμενους αγρότες, παραγωγούς, εμπόρους και βιοτέχνες αποτελούν κεντρικούς πυλώνες της πολιτικής της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την ανασυγκρότηση και τον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα της ελληνικής οικονομίας.

4 σχόλια:

  1. Αυτόν την απαράδεκτο τον έχουν υπουργό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι ποιο χειρότερο υπάρχει στην κυβέρνηση, ένας άνθρωπος πολύ λίγος για υπουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόσμε άντε τώρα να δεις χαίρι και προκοπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Λάκης γελάει ενώ στην πραγματικότητα είναι για κλάματα με αυτά που έκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News