Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Στο «κόκκινο» οι σχέσεις Μπάτση με Παρούτογλου - Βγήκαν τα «μαχαίρια» μεταξύ των δύο παρατάξεων


Έντονη είναι η κόντρα που εξελίσσεται στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο, μεταξύ Νίκου Παρούτογλου και Χρήστου Μπάτση, δύο ανθρώπων που στην αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου συνεργάστηκαν.

Τις τελευταίες ώρες, συνεργάτες του απερχόμενου Δημάρχου κατηγορούν τον νεοεκλεγέντα ότι τον "άδειασε" σε πρόσφατη εκδήλωση, όταν έλαβε το λόγο ενώ έλειπε ο κ. Μπάτσης. Από την πλευρά του κ. Παρούτογλου αμφισβητούν το γεγονός και κάνουν λόγο για φανταστικά γεγονότα.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως το κλίμα μεταξύ των δύο παρατάξεων είναι ιδιαίτερα αρνητικό. Από τη μία το "στρατόπεδο" Μπάτση δυσκολεύεται να αποδεχτεί πως έχασαν από τον πρώτο γύρο. Από την άλλη το "στρατόπεδο" Παρούτογλου δυσκολεύεται να ξεχάσει τα χτυπήματα "κάτω από τη μέση" που δέχτηκαν κατά την προεκλογική περίοδο από τον κ. Μπάτση με αναφορές όπως "εμείς δεν θα παίξουμε τον Δήμο στα ζάρια".

Μέσα σε όλο αυτό το αρνητικό κλίμα, προστίθενται και οι αναρτήσεις της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου και στενής συνεργάτη του κ. Μπάτση Μελίτας Χισκάκη.


 

30 σχόλια:

  1. Ακόμα κ τώρα αλαζονεία... Χάσανε... Τι δεν καταλαβαίνουν? Ο κόσμος είχε αγανακτήσει μαζί τους! Δεν πήραν το μυνημα τους, συντριπτική ήττα από την πρώτη Κυριακή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι μπράβο πέστα

      Διαγραφή
    2. Μουρατίδης Χαραλαμπος17 Οκτωβρίου 2023 στις 11:09 μ.μ.

      όλοι εσείς οι ανώνυμοι εθεν και ένθεν αν έχετε τα κοτσια να βάζετε το όνομα σας πάνω από τα σχόλια παρακαλώ

      Διαγραφή
  2. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΙΤΑ.. ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ.. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΙΔΗΣΗ.. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχε έναν άνθρωπο να ακούει τις θεωρίες της και τον έχασε

      Διαγραφή
    2. ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΞΕΡΟΛΑ ΓΙΑ ΕΠΑΡΣΗ, ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΗΘΗ. Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ (ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΌ) ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΣΕΙ ΓΑΜΟ ΦΙΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΜΕ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΤΙ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΌΨΑΡΟΥ; ;;; ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ (ΑΝ ΤΟΛΜΑ) ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΌ. Ή ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ. ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΑ ΜΙΣΘΟΔΩΣΙΑ (ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ) ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΌ ΚΑΙ ΚΑΛΑ! ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ!!! ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΚΡΥΨΟΥ .

      Διαγραφή
  3. Οι μεν χάσανε ας το δεχτούν, οι δε κέρδισαν ας ξεκαβαλησουν όμως το καλάμι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από ότι φαίνεται αντικείμενο της συζήτησης και πρόκλησης είναι η κύρια Μελίτα. Δεν είναι η πρώτη φορά που εγώ προσωπικά βλέπω δημοσίευση της συνεπώς το πρόβλημα μετά το αποτέλεσμα της εκλογής του κ. Παρουτογλου το έχει η ίδια. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πώς δεν υπάρχουν και άλλοι που διαφωνούν με το αποτέλεσμα ή δεν ήταν το επιθυμητό γι'αυτους αλλά τουλάχιστον δεν προσπαθούν να "ρίξουν" με τέτοια ανιαρα δημοσιεύματα την επερχόμενη δημοτική παράταξη.. Μαγκιά του κ. Παρουτογλου που κατάφερε να εκλεχθει από την πρώτη κιόλας Κυριακή και καλή χώνεψη στους υπόλοιπους.. Τι να κάνουμε η πολιτική τα έχει αυτά! Σκεφτείτε και λίγο ότι για να κατάφερε να βγει από την πρώτη Κυριακή ο κόσμος όχι μόνο τον εμπιστεύτηκε αλλά ήταν και απογοητευμένος από τις προηγούμενες παρατάξεις! Δεν μπορεί να βγαίνει μια κυρία Μελίτα και κάθε Μελίτα να λασπωνει το όνομα κάποιου απλά και μόνο επειδή δεν της αρέσει το αποτέλεσμα δημιουργώντας έτσι εντάσεις και συκοφαντισμους. Η νίκη του εξάλλου ήταν συντριπτική με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας σχεδόν σε όλα τα χωριά.. Η διαφορά ήταν μεγάλη δεν υπήρχε σωτηρία είτε για τον συνδυασμό του κ. Μπάτση είτε του κ. Μπινου. Καλή χώνεψη λοιπόν σε όσους δεν μπορούν να αντιληφθούν ακόμα την κατάσταση και καλή επιτυχία στην επερχόμενη παράταξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλμωπία ψιλά εδώ ζούσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν έχασε ο Μπινός στις προηγούμενες εκλογές κάποιος συστήνονταν ως Μπινοφαγος! Τότε το ήθος και το επίπεδο δεν σχολιάστηκε όμως, εκείνο δεν σας πείραξε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόνος είναι θά περάσει κ Μπάτση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μελίτα πάνε φτιάξε καμία πίτα τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΆΣΑΤΕ βρέ Μπάτση χωνέψτε το επιτέλους φτάνει ή γκρίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπάτση όλα μπροστά σου τα βρίσκεις. Το κακό θριαμβεύει στην αρχή αλλά χάνει στο τέλος. Όπως έλεγες κι εσύ πριν μερικά χρόνια ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Είδες όμως πόσο γρήγορα πέρασαν τα χρόνια;;;; Καλή χώνεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όποιος δεν θέλει να βλέπει τι ανεβάζει στα σοσιαλ η κυρία Μελίτα ας μην την ακολουθεί ..τα υπόλοιπα είναι να χάμε να λέγαμε ...θα θουδε τι θα γίνει στα 5 που ακολουθούν ...όλοι κρίνονται στο τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπατση πάνε κόψε κανένα ξυλακι και ασε τα πολιτικά τελείωσαν για σενα αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρωτη Κυριακή είναι μεγάλο ζόρι αλλά έτσι είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάθε φορά που οι Μπατσοκοι μιλάνε για έπαρση και αλαζονεία, γελάνε και τα τσιμέντα. Πιο καβαλημενα καλάμια από τους απερχόμενους δεν έχει ξαναπεράσει. Καλή χώνεψη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλαδή όλοι μιλάμε για το τι είπε και τι τοποθέτηση έκανε κάποια υποψήφια??? Αλήθεια τώρα???Έλεος... Δέκτες οι απόψεις αλλά κάπου πολυέλεος... ααααααα ξέχασα.... ΚΑΛΜΟΛ.... απαλύνει τον πόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποια είναι η Μελίτα ρε παιδιά; έχει κάποια σχέση με την .Ακρίτα του ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έλεος με την κυρία, τα σκουπίδια φευγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τωρα σοβαρα κυρια εβλεπες οτι το μελλον της Αριδαιας στα χερια του απερχομενου θα ειχε καλη καταληξη; απορω σας θεωρουσα εξυπνη, λυπαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μάγκες για να είμαστε σοβαροί. Εκείνος που έκλαψε και πόνεσε για την μη εκλογή του ήταν ο κ. Μπίνος. Όσο για τον Μπάτση και την άλλη τη Γραμματέα του στα παλιά τους τα παπούτσια. Τον Μπάτση τον είδα προχτές σε καφετέρια μια χαρά. Μάλιστα διασκέδαζε το αποτέλεσμα. Τώρα για καυγάδες, όνειρα εαρινής νυκτός κα ευσεβείς πόθοι κάποιων γνωστών και μη εξαιρετέων.
    ΥΓ Πιστεύω Σ ταύρο να έχω την τιμή να δω το σχόλιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που οι του Μπίνου δεν κατηγόρησαν κανένα, εσείς του Μπάτση σκυλιασατε

      Διαγραφή
  20. Βλέπω 9 χρόνια Αλμωπία ψηλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλύτερα στα ζάρια να το παίζαμε Μπάτση παρά εσένα να σε ξανά δούμε μέσα στο δημαρχείο ..αλαζονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Π@@@ ξύδι καί καλό ταξίδι κ.Μπάτση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είχαμε δήμαρχο εδώ και τέσσερα χρόνια ??? Αλήθεια ρωταω ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βλέπω μόνο σχόλια για τη δημοσίευση της κ. Χισκάκη και ελάχιστα για το συμβάν. Τους φέραμε το γάιδαρο και τον κοιτούσαμε στα δόντια δηλαδή. Ανεξάρτητα με το εκλογικό αποτέλεσμα αν το γεγονός είναι αλήθεια, είναι πολύ άσχημη η συμπεριφορά αυτή. Μακάρι να μην είναι γιατί ο κόσμος εμπιστεύτηκε τον κ. Παρούτογλου και θα ήταν πολύ λυπηρό να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News