Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Με ποιους θα καθίσει στα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης ο Χρήστος Μπάτσης - Όλα τα ονόματα


Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης θα είναι ο απερχόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, κατά τη νέα δημοτική περίοδο 2024-2028.

Η νέα πενταετία θα τον βρει στα έδρανα της μειοψηφίας, έχοντας στο πλευρό του άλλους έξι Δημοτικούς Συμβούλους, οι πέντε εκ των οποίων συμμετείχαν στην απερχόμενη Διοίκηση και μια νέα προσθήκη της Ιωσηφίνας Ουργαντζόγλου που εκλέγεται για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, η παράταξη του Χρήστου Μπάτση θα αποτελείται, εκτός απροόπτου, από τους εξής:

Γιάντσης Δημήτριος του Ιωάννη 1.205

Σέλκος Ιωάννης του Τραϊανού 1.125

Χατζηγιαννίδης Χρήστος του Δημητρίου 981

Νάνου Πολυξένη του Ιωάννη 856

Κετικίδης Ιωάννης του Παντελή 786

Ουργαντζόγλου Ιωσηφίνα του Απόστολου 487

Πρώτος επιλαχών είναι ο απερχόμενος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος. Πολλοί θεωρούν πως η συγκεκριμένη απουσία θα αποτελέσει απώλεια για τον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου, καθώς θα μπορούσε να συμβάλλει τα μέγιστα με την εμπειρία που διαθέτει.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News