Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Ξεσπιτώνονται οι ομάδες της περιοχής μας, στη Σκύδρα ο σημερινός αγώνας μπάσκετ - Ακατάλληλο το ΔΑΚ Αριδαίας


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Στη Σκύδρα θα διεξαχθεί σήμερα ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ του ΠΑΟΚ Αλμωπίας και του Φ.Ο. Αριδαίας. Ο λόγος; Η ακαταλληλότητα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) Αριδαίας.

Αξίζει αυτή η τύχη σε μια επαρχιακή πόλη σαν τη δική μας; Φυσικά και όχι, είναι η απάντηση. Μια απάντηση που δυστυχώς δεν ενστερνίζονται οι Διοικούντες, που ακόμα και τώρα αναρωτιούνται γιατί δεν κατάφεραν την επανεκλογή τους. Για ποιο όραμα μπορούμε να μιλάμε, όταν δεν εξασφαλίζουμε τις βασικές και αυτονόητες αθλητικές εγκαταστάσεις στους πολίτες του Δήμου; Η απάντηση και σε αυτό το ερώτημα είναι εύκολη: Κανένα όραμα και κανένα πρόγραμμα. Ο Δήμος μας έχει μείνει πολλά χρόνια πίσω.


Είναι περιττό να θυμίσουμε τι στολίδι παρέδωσε η Δήμαρχος της γειτονικής Σκύδρας με έργα περίπου 900.000 ευρώ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Σκύδρας. Στην Αλμωπία ένα εξασφαλισμένο έργο από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, προϋπολογισμού 2.024.800 ευρώ έμεινε τέσσερα ολόκληρα χρόνια στα συρτάρια του Δημαρχείου. Θλιβερό! Εξίσου θλιβερό, κάθε φορά που βρέχει να μαζεύουν τα νερά με κουβάδες μέσα από το ΔΑΚ Αριδαίας.

Ευχής έργον, η επερχόμενη Δημοτική Αρχή του Νίκου Παρούτογλου να δώσει οριστική λύση σε αυτό το σοβαρό ζήτημα και σε όλα τα ζητήματα για τα οποία δεν δόθηκαν λύσεις ουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News