Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Ν. Παρούτογλου για Λουτρά: «Θα ελέγξουμε τα τιμολόγια και τις απευθείας αναθέσεις της Διοίκησης Χρ. Μπάτση»


Στη Γενική Συνέλευση των Λουτρών που αφορούσε το οικονομικό έτος 2022, τοποθετήθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου, καθώς θα αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του την 1η Ιανουαρίου.

Όπως είπε, "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κοινωνία που μας έδωσε ένα τεράστιο ποσοστό. Ένα ποσοστό που μας γεμίζει ικανοποίηση αλλά και ευθύνες. Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι τις ευθύνες μπορούμε να τις επωμιστούμε και να τις πάρουμε στις πλάτε μας. Υπόσχομαι και δεσμεύομαι ότι θα είμαι αντάξιος των προσδοκιών όλης της κοινωνίας. Πρόθεσή μου είναι να διοικήσουμε με γνώμονα τη σύνθεση και όχι τους διαχωρισμούς. Θεωρούμε πως όλοι είναι χρήσιμοι".

Στη συνέχεια ο κ. Παρούτογλου άσκησε κριτική στον απερχόμενο Δήμαρχο και Πρόεδρο των Λουτρών Χρήστο Μπάτση. Όπως είπε χαρακτηριστικά, "κάνετε του κεφαλιού σας, πιστεύετε ότι τα ξέρετε όλα. Κανένας δεν τα ξέρει όλα". Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν θα αναλάβει ο ίδιος Πρόεδρος των Λουτρών και έκανε γνωστό πως θα αναλάβει νέα λογιστική ομάδα στη Δημοτική Επιχείρηση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις απευθείας αναθέσεις που έγιναν κυρίως μέσα στο 2023 και αφορούσαν κατά κύριο λόγο το αναψυκτήριο των Λουτρών. Ο κ. Παρούτογλου σημείωσε ως προς αυτό τα εξής: "Η καινούρια λογιστική ομάδα των Λουτρών θα κάνει έλεγχο των τιμολογίων των απευθείας αναθέσεων και ότι ευρύματα προκύψουν θα τεθούν εις γνώση των μετόχων της Δημοτικής Επιχείρησης και της κοινωνίας στην επόμενη Γενική Συνέλευση".

7 σχόλια:

  1. Μ αρέσει μην αφήνεις τίποτα στο σκοταδει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δικά σου... ποιος θα τα ελέγξει κύριε παρουτογλου επί ημερών σου ως πρόεδρος της δευα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δάσκαλε που εδιδασκες και λόγο δεν εκρατησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για κοίτα ποιος μιλάει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλύτερα φάε μεγάλη μπουκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλά έχει τάξει ο κ. Παρούτογλου! Για να δούμε πόσα θα πράξει όμως! Μακάρι να δούμε λίγο φως σ' αυτόν τον δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News