Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Πότε αναλαμβάνει καθήκοντα ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου


Από αυτές τις εκλογές επανέρχεται η πενταετής θητεία των αυτοδιοικητικών αρχών. Οι νέοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα αναλάβουν καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου 2024 και η θητεία τους θα λήξει την 31η Δεκεμβρίου 2028.

Ο Νίκος Παρούτογλου, που εξελέγη από την πρώτη Κυριακή, θα καθίσει στην... ηλεκτρική καρέκλα του Δημάρχου την 1η Ιανουαρίου 2024.

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου στο τιμόνι του Δήμου θα συνεχίσει να βρίσκεται ο απερχόμενος Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης και η απερχόμενη Δημοτική Αρχή.

Ο κ. Παρούτογλου στην πρώτη του δήλωση ανέφερε τα εξής: 

"Θέλω να καταστησω σαφές, ότι προτίθεμαι να εκφράσω το σύνολο της κοινωνίας. Χωρίς εξαιρέσεις Χωρίς υπαινιγμούς και υποσημειώσεις. Χωρίς να ζητώ περίοδο χάριτος. Θέλω να με κρίνετε καθημερινά. Θέλω να υποσχεθω,ότι θα φανώ χρήσιμος και συνεπής. Για την Αλμωπια, ανοίγει ένας νέος κύκλος. Ο κύκλος των προσδοκιών και της αναπτυξιακής εκτόξευσης. Δεν θα σας διαψεύσω".

6 σχόλια:

  1. Άιντε εκλεγμένα "παλληκάρια" καλόφαγοι οι μισθοί για πέντε ολόκληρα χρόνια. Αλλοίμονο στούς επαγγελματίες ψευτο πολιτικούς τίς Αλμωπίας πού έχασαν 60 βαρβάτους μισθούς... Ο ψυχικός πόνος βαρύς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε εσυ δωρεά ένα τέτοιο ποσό στον δήμο αφού είσαι τόσο άνετος και δεν το έχεις καν τοις μετρητοίς αδερφάκο!

      Διαγραφή
  2. Κρατάμε αυτή την δήλωση.κατα τον Πυθαγόρα όποιος ασκεί εξουσία μη βελτιώνοντας το βιοτικό επίπεδο τού λαού είναι προδότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά απορώ με την επιμονή κάποιων για λάσπη ενώ διαψεύστηκαν με τον χειρότερο τρόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο καπτεν Ζέρβας εκ τον αριστερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ναυτάκι χειροκροτει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News