Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Ευχαριστήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή


Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς που τιμήσατε με την ψήφο σας την παράταξή μας «Αλληλεγγύη» και τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην καθεμιά και τον καθένα ξεχωριστά, που με εμπιστευτήκατε και με αναδείξατε, άλλη μία φορά, πρώτο Περιφερειακό Σύμβουλο στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί για τη Μακεδονία μας, συνεχίζουμε όλοι μαζί για την Πέλλα που αγαπάμε, για την Πέλλα του 2030.

Ιορδάνης Τζαμτζής

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News