Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Από την Πολυκάρπη Αλμωπίας ένας από τους τέσσερις νέους παίκτες της Φάρμας


4 νέοι παίκτες μπήκαν σήμερα στην Φάρμα, ανάμεσα τους και ο Γιώργος Κιουλτζόπουλος από την Πολυκάρπη Αλμωπίας.

Αυτοί είναι οι 4 νέοι παίκτες

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάλεσε τους νέους παίκτες κοντά του για να τους παρουσιάσει στους παλιούς. Πρόκειται για την Ελεονώρα, πολιτικό μηχανικό και φωτογράφο, την 39χρονη Χριστίνα η οποία είναι από τη Ρουμανία, είναι αισθητικός και make up artist και ζει τα τελευταία τρία χρόνια στην Ελλάδα.

Ο τρίτος παίκτης είναι ο Αλέξανδρος Τέλειος, ο οποίος είναι 26 ετών, προέρχεται από τη Λάρισα στην οποία και μεγάλωσε ενώ τόνισε ότι πλέον ζει στην Αθήνα ενώ εργάζεται ως γυμναστής. Ο Γιώργος από την Πολυκάρπη Αλμωπίας, ζει στην Θεσσαλονίκη, είναι υπεύθυνος σε κατάστημα εστίασης και πανέτοιμος να ριχτεί με δυναμισμό στο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News