Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Πέλλας: Ξεφεύγει η κατάσταση ενόψει του δεύτερου γύρου - Καστερίδης και Φουντουκίδης σε θέσεις μάχης


Σε κόντρα που δυστυχώς μόνο πολιτικά χαρακτηριστικά δεν έχει, έχει εξελιχθεί η αναμέτρηση της δεύτερης Κυριακής στο Δήμο Πέλλας. Στάθης Καστερίδης και Στάθης Φουντουκίδης διεκδικούν τη Διοίκηση του Δήμου για τα επόμενα χρόνια, με την πόλωση να έχει φτάσει στο "κόκκινο".

Οι κόντρες μεταξύ των οπαδών των δύο συνδυασμών, ιδιαίτερα στα social media, φαίνεται πως έχουν ξεφύγει από την πολιτική αντιπαράθεση και η πολιτική ζωή του τόπου έχει δηλητηριαστεί δυστυχώς με μια φρασεολογία που δεν τιμά κανέναν. Την ίδια στιγμή, κανένας από τους δύο επικεφαλής δεν επιδιώκει να πέσουν οι τόνοι και να απομονωθεί κάθε ακραία φρασαιολογία.

Φυσικά, αυτό το κλίμα δεν δημιουργήθηκε έτσι ξαφνικά τώρα, αλλά προϋπήρχε και πριν την αναμέτρηση του πρώτου γύρου, που άφησε εκτός κούρσας τον νυν Δήμαρχο Γρηγόρη Στάμκο.

Είναι βέβαιο, πως οι πολιτικές δεν διαμορφώνονται με στοιχήματα και ανούσιες κόντρες, ούτε με εκατέρωθεν προσβολές, ούτε με ύβρεις. Είναι σημαντικό κάποια στιγμή, να ακούσουμε τα προγράμματα των διεκδικητών του Δήμου Πέλλας. Τι οραματίζονται και τι σχεδιάζουν για την επόμενη μέρα. Όλα τα υπόλοιπα, είναι απλά για εσωτερική κατανάλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News