Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Κόλαφος ο Κώστας Στόικος: «Ένα πράγμα σιχαίνομαι σαν άνθρωπος και αυτό είναι το γλείψιμο»


Διαβάστε την ανάρτηση του Κώστα Στόικου, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό του Χρήστου Μπάτση:


 

10 σχόλια:

  1. Ποιος ειπε ο,τι πριν τις εκλογες ηταν αριστος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα αυτή η ανάρτηση δημόσια τι είναι;Γλείψιμο θα έλεγα.Αυτό που κάνουμε δεν το λέμε εκτός και αν ο άλλος έχει ακατοίκητο.Με βάζεις σε σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω πόσοι περίμενεις να σε ακούσουν.
    Σαν τους σταυρούς που πήρες;... Είσαι οκ με αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έσπασε το καλάμι πού καβάλησαν οι εδώ και άρχισαν το γλύψιμο, μέχρι που είπαν ότι έγινε νοθεία, για να εκλεκτή από την πρώτη Κυριακή ο Παρούτογλου φανταστείτε πόσο αγανάκτηση υπάρχει στην Αλμωπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι νομιζω οτι εσυ γλυφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ ΕΤΣΙ ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάνει μια ανάρτηση ένα καλό ναι μεν παιδί αλλά δεν έχει αναλογιστεί κάποια δεδομένα....κρίνει τα likes.... κάνε φίλε Κώστα μια αναδρομή στην ανάλογη περίπτωση με τον Χρήστο πριν γίνει δήμαρχος...κάνε μια αναδρομή στο τι έλεγες προ εκλογών ότι οι εκλογές τελείωσαν και τις πήρατε από την πρώτη Κυριακή... κάνε φίλε Κώστα και μια κριτική για το τι έφταιξε και χάσατε εύκολα.... επίσης φτάνει με την πρωσοπολατρεια και ας κοιτάξουμε ΟΛΟΙ μαζί το καλό του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποιος προσπαθήσει να τα βάλει με την χαζομάρα νικήθηκε κατά κράτος δεν έχεις συναγωνισμό σε αυτό Κωστάκη των 1800 ψηφοφόρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News