Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Μια σπουδαία παρακαταθήκη για το Ριζό Σκύδρας (ΦΩΤΟ)


Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Εκπαιδευτικοί με ενσυναίσθηση! Εκπαιδευτικοί που έβαλαν τη σχολική κοινότητα που υπηρετούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος! Εκπαιδευτικοί που ξύπνησαν μνήμες, που έδωσαν χαρά, που συγκίνησαν μικρούς και μεγάλους! Εκπαιδευτικοί που δουλεύουν πέρα και έξω από ωράρια, πέρα από τα όρια της διδασκαλίας! Εκπαιδευτικοί που ανοίγουν το δρόμο στα παιδιά μας, που ανοίγουν ορίζοντες!

Θερμά συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες σ' όλους αυτούς τους εκπαιδευτικούς, θερμότατα συγχαρητήρια στον Κυριάκο Χατζηβασιλειάδη, που άφησε το στίγμα του και σπουδαία παρακαταθήκη στο Ριζό, ως εκπαιδευτικός και μάλιστα ουκ ολίγες φορές.

Λίγο πριν τη συνταξιοδότηση του λοιπόν κατέγραψε την ιστορία του σχολείου του Ριζού, όπως την παρακολουθήσαμε προχθές στο πνευματικό κέντρο Ριζού, καταγραφή που συγκίνησε και δίδαξε. Μάλιστα οι μαρτυρίες των κατοίκων ανέδειξαν τον καθοριστικό ρόλο του σχολείου στη ζωή μας...

Παλιότερα, το 2002, αν θυμάμαι καλά, κατέγραψε τις μαρτυρίες και τις ιστορίες της γενιάς των παππούδων μας που ήρθαν από τον πόντο.

Θα ευχηθώ να έχει υγεία, τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένεια του, να έχουν το κέφι και τη διάθεση να υπηρετούν τον τόπο και τους ανθρώπους μας, με το έργο τους.

Υ.Γ. Νομίζω ότι οι εκπαιδευτικοί δεν συνταξιοδοτούνται ποτέ... θερμές, πολλές ευχαριστίες!












 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News