Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ "ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ"

Ενόψει των επερχόμενων εκλογών στον σύλλογό μας, σας ενημερώνουμε πως όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία έχοντας το δικαίωμα τόσο του εκλέγειν όσο και του εκλέγεσθαι, καλείται να τακτοποιήσει τις οικονομικές του οφειλές έως και την 31η Οκτωβρίου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η ετήσια οικονομική συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 5 ευρώ και η νέα εγγραφή στο ποσό των 10 ευρώ. Από τις υποχρεώσεις των μελών εξαιρείται η διετία της πανδημίας κατά την οποία οι δράσεις του συλλόγου βρίσκονταν σε αναστολή.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, καλείται να δηλώσει την υποψηφιότητά του μέσα στο ίδιο χρονικό πλαίσιο, δηλαδή μέχρι την 31η του Οκτώβρη.

Η ημερομηνία των εκλογών θα ανακοινωθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ., απευθύνουμε κάλεσμα σε όσους περισσότερους συγχωριανούς μας το επιθυμούν να συμμετέχουν στην διαδικασία και να ενισχύσουν με τον τρόπο αυτό την προσπάθειά μας και την εθελοντική μας δράση προς όφελος του τόπου μας και των παιδιών μας.

Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News