Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

«Επίσημη πρώτη» για τον νέο Δήμαρχο Αλμωπίας Ν. Παρούτογλου - Στη λαϊκή αγορά της Αριδαίας και στον Εσπερινό της Αγίας Χρυσής


Ο Νίκος Παρούτογλου εξελέγη την περασμένη Κυριακή Δήμαρχος Αλμωπίας με ποσοστό 45,29%. Έγινε έτσι ο πρώτος Δήμαρχος στην ιστορία του Δήμου μας που εξελέγη από την πρώτη Κυριακή, χωρίς να απαιτηθεί δεύτερος γύρος.

Ο κ. Παρούτογλου αν και θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του την 1η Ιανουαρίου 2024, ξεκίνησε ήδη τις δραστηριότητές του. Σήμερα Πέμπτη βρέθηκε στη λαϊκή αγορά της Αριδαίας, όπου δέχτηκε τα συγχαρητήρια από πολύ κόσμο, ενώ το απόγευμα βρέθηκε στον πανηγυρικό Εσπερινό της Αγίας Χρυσής, όπου έκανε την... επίσημη πρώτη του.

Το επόμενο διάστημα θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί από την απερχόμενη Διοίκηση και τις υπηρεσίες, για τη λειτουργία του Δήμου, καθώς ως γνωστόν ο Δήμος πρέπει να έχει συνέχεια.

10 σχόλια:

  1. Ένα πράγμα που με ευχαρίστησε ιδιαίτερα είναι ότι καταρρίφθηκε η αχαρακτήριστη πεποίθηση κάποιων ,που την έγραψε σε σχόλιο του σε άλλη ανάρτηση κάποιος και υιοθετούν πολλοί,πως στην Αλμωπία δεν εκλέγεται δήμαρχος που το επίθετο του τελειώνει σε -ογλου.Θα χαρώ περισσότερο τη φορά που δήμαρχος θα εκλεγεί δεύτερη συνεχόμενη φορά επειδή τεργάστηκε για το καλό του τόπου και όχι για το δικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήγε να ανάψει δύο λαμπάδες,μια στον Μητσοτάκη που εφάρμοσε το νόμο του 43% και μια στον Μπινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικο κοιτα να γινει η Αριδαια μια προσιτη πολη, την εχουμε παρατημενη, χαλια δρομοι χαλια φωτιστικα βρωμια και δυσοδια, μονοδρομησεις ν αλλαξει το κυκλοφοριακο και ολα θα πανε καλα, μη κοιτας οπως ολοι μονο τον κεντρικο παζοδρομο, λιγα πραγματα και σωστα, καλη επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η χειρότερη επιλογή για την αλμωπια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με... παρουτισμους δεν αλλάζει η αλμωπια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ με Μπινομπάτσηδες είδαμε την αλλαγή στην πόλη.

      Διαγραφή
    2. Πόνος είναι θά περάσει

      Διαγραφή
  6. Στην καθημερινότητα να βάλεις ένα σχετικό άτομο είναι το πιο σημαντικό κομμάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News