Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Η πρώτη δήλωση του νέου Δημάρχου Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή: «Νιώθω τεράστια τιμή και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη»


Φίλες και φίλοι,

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους δημότες της Έδεσσας και της Βεγορίτιδας που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εμπιστεύθηκαν την τύχη του τόπου μας για τα επόμενα 5 χρόνια. Δώσαμε έναν όμορφο, μεγάλο και σπουδαίο αγώνα, με προτάσεις, σχέδιο και όραμα για να κάνουμε την πόλη μας και τα χωριά μας σύγχρονα και ανθρώπινα.

Όσο τετριμμένο κι αν ενδεχομένως ακουστεί, νιώθω τεράστια τιμή και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη γιατί αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτή την εμπιστοσύνη επενδύονται προσδοκίες τις οποίες όλοι εμείς που σύντομα θα βρεθούμε στην διοίκηση του δήμου οφείλουμε να τις υπηρετήσουμε και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τις εκπληρώσουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρεθήκαμε μαζί συνοδοιπόροι σε αυτή την πορεία για το υπέροχο ταξίδι που έχουμε κάνει ως τώρα μαζί και το οποίο συνεχίζεται με διαφορετικούς όρους αλλά με την ίδια δέσμευση και το ίδιο πάθος.

Οφείλω ακόμα ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου που με στήριξε και με ακολούθησε σε αυτήν τη δύσκολη διαδρομή.

Ο δήμος μας αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις αλλά είμαι βέβαιος ότι μαζί μπορούμε να τις ξεπεράσουμε γιατί όλοι μαζί είμαστε μια #Κοινωνια_σε_Κινηση, μπροστά για να φτιάξουμε μια πόλη χωρίς διακρίσεις, βιώσιμη, δίκαιη και ευημερούσα με ενημερωμένους, ενεργούς και ευχαριστημένους δημότες.

Γιάννης Τσεπκεντζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News