Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Η πρώτη δήλωση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Αλμωπίας Ν. Παρούτογλου: «Ανοίγει ο κύκλος των προσδοκιών και της αναπτυξιακής εκτόξευσης»


Φίλες και φίλοι Δημότες της Αλμωπιας.

Σας ευχαριστώ για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

Καταλαβαίνετε ότι είναι μια στιγμή προσωπικης συγκίνησης και ταυτόχρονα προβληματισμού.

Συγκίνησης, για την τιμή που μου επεφύλαξαν οι Αλμωπιείς πολίτες.

Προβληματισμού, γιατι από αυριο μας βαραίνουν οι ευθύνες.

Θέλω να ευχαριστήσω καταρχάς τους συνεργάτες μου, υποψήφιους τοπικούς και δημ.συμβουλους.

Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τους ψηφοφόρους που με εμπιστεύθηκαν. Αλλά και όσους με αντιμετώπισαν κριτικά, με επιφύλαξη.

Δεν θέλω η δήλωσή μου να ειναι μια τυπική, επαναλαμβανόμενη υποσχεσιολογία θριάμβου. Αντίθετα? Θέλω να καταστησω σαφές, ότι προτίθεμαι να εκφράσω το σύνολο της κοινωνίας. Χωρίς εξαιρέσεις Χωρίς υπαινιγμούς και υποσημειώσεις. Χωρίς να ζητώ περίοδο χάριτος. Θέλω να με κρίνετε καθημερινά. Θέλω να υποσχεθω,ότι θα φανώ χρήσιμος και συνεπής.

Για την Αλμωπια, ανοίγει ένας νέος κύκλος. Ο κύκλος των προσδοκιών και της αναπτυξιακής εκτόξευσης.

Δεν θα σας διαψεύσω.

4 σχόλια:

  1. Άσε τα λόγια και ξεκαθάρισε το πρόγραμμα σου αρκετά επαιζες κρυφτουλι τώρα να δούμε πως θα ξυπνάς από τα χαράματα μπουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε φιλε 6¨09μ.μ.
      Οταν το δαχτυλο δειχνει το φεγγαρι, οι ηλιθιοι, βλεπουν το δαχτυλο.

      Διαγραφή
  2. Πες μας Νίκο τους αντιδημάρχους γιατί απο τι βλέπω οι περισσότεροι είναι του Γυμνασίου πως θα κυβερνήσουμε με αυτούς; Πρέπει να είσαι προσεκτικός στο ποιούς θα βάλεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλ ρε Βαφειάδη το δικό μου το σχόλιο που του έδινα συμβουλές δεν ήταν άξιο για δημοσίευση; Το παραπάνω είναι τόσο καλό;. Δικαίωμά σου βέβαια να δημοσιεύεις, αλλά όχι κι έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News