Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Επικίνδυνη αδιαφορία για τα εκτεθειμένα καλώδια στην Αριδαία - Δείτε το ρεπορτάζ του AridaiaNewsTV (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι περιπτώσεις αδιαφορίας των αρμόδιων, είναι δυστυχώς πολλές. Κάποιες απ’ αυτές όμως, ενέχουν σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια. Τα παραδείγματα στην πόλη της Αριδαίας, δυστυχώς είναι πολλά.

Σε έναν απ' τους κεντρικότερους δρόμους της Αριδαίας, επί της Λοχ. Πασσιά, εκτεθειμένα καλώδια κάποιου κατεστραμμένου φωτιστικού που δεν αντικαταστάθηκε πότε. Μιλάμε για έναν δρόμο, που έχει πολλά χρόνια να δει την παραμικρή παρέμβαση.

Λίγο παρακάτω, στην ίδια οδό και συγκεκριμένα στην περιοχή «Ψαράδικα», ένα καλώδιο κρέμεται εκτεθειμένο από ένα φωτιστικό. Οι καταστηματάρχες της περιοχής έχουν γίνει πολλές φορές μάρτυρες, παιδιών που πηγαίνουν στο σημείο και κρέμονται στα εκτεθειμένα καλώδια.

Την ίδια στιγμή, εδώ και χρόνια μένει κατεστραμμένος ο αστικός εξοπλισμός της πόλης. Διαλυμένα φωτιστικά, τα οποία αποτελούν δυστυχώς μνημείο εγκατάλειψης μιας πόλης, η οποία σίγουρα αξίζει καλύτερης αντιμετώπισης.

Δείτε το ρεπορτάζ του AridaiaNewsTV: 


.

2 σχόλια:

  1. Πόλη για γέλια, πηγενετε και ψηφιζετε; αισχος με τους δρόμους σας, άχρηστοι κυβερνητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρε και τους δρόμους σταυρό, ήσυχα όμως γιατί ο λαός κοιματε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News