Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Πλήθος επισήμων στην Άψαλο - Απερχόμενοι και νεοεκλεγέντες, ποιοι έδωσαν το παρών (ΦΩΤΟ)


Πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, η υποδοχή πιστού αντιγράφου της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σουμελά, από την Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά Βερμίου, στην Άψαλο Αλμωπίας.

Στην λαμπρή τελετή συμμετείχαν αρκετοί επίσημοι.

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός και Βουλευτής της ΝΔ Διονύσης Σταμενίτης, ο Βουλευτής της ΝΔ Λάκης Βασιλειάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής. Ο απερχόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Γιάντση και τον απερχόμενο Πρόεδρο του χωριού. Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, συνοδευόμενος από τους Δημοτικούς του Συμβούλους Τάσο Θεοδωρίδη και Παύλο Χρυσίδη και τον νεοεκλεγμένο Πρόεδρο του χωριού. Επίσης, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου "Παναγιία Σουμελά", Γιώργος Τανιμανίδης και Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης, καθώς επίσης και άλλοι εκπρόσωποι του Σωματείου. Παρούσα και η Πολιτευτής της ΝΔ Μαρία Σαραλιώτου.

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia News:



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News