Η παραδοσιακή φασολάδα είναι το απόλυτο πιάτο του φθινοπώρου και χειμώνα αλλά όταν συνδυάζεται με λουκάνικα το αποτέλεσμα είναι μαγικό.
Συστατικά
- 600 γρ. φασόλια
- 2 λουκάνικα
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- 400 γρ. ντομάτες σε συσκευασία
- Φύλλα βασιλικού
- αλάτι
- πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Από το προηγούμενο βράδυ βάζεις τα φασόλια σε ένα μεγάλο μπολ με νερό
- Σε μία κατσαρόλα, ρίχνεις λίγο ελαιόλαδο και σοτάρεις το λουκάνικο για 3-4 λεπτά
- Προσθέτεις το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίζεις το σοτάρισμα μέχρι να πάρουν χρώμα
- Προσθέτεις τις ντομάτες, τα φασόλια αφού τα στραγγίξεις καλά και λίγο νερό
- Τα βράζεις σε χαμηλή φωτιά για 40-50 λεπτά
- Ρίχνεις τον βασιλικό, αλάτι και πιπέρι και σερβίρεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News