Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές και μία απάτη σε Θεσσαλονίκη και Πέλλα


Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών που σημειώθηκαν σε διάστημα περίπου ενός μήνα, και συγκεκριμένα από 20 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου, στις περιοχές Χαλκηδόνας, Πέλλας και Κουφαλίων.

Συγκεκριμένα, οι περιπτώσεις αφορούσαν κλοπές:

- φορτηγού οχήματος, το οποίο μόλις βρέθηκε αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του,

- ποδηλάτου,

- χρηματικού ποσού και

- μοτέρ ραντιστικού βυτίου μεγάλης αξίας,

καθώς και μία απάτη μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, κατά την οποία δύο δράστες, με το πρόσχημα αγγελίας πώλησης κινητού τηλεφώνου μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, κατάφεραν να αποσπάσουν 700 ευρώ από υποψήφιο αγοραστή, χωρίς ποτέ να του αποστείλουν την προς πώληση συσκευή.

Σημειώνεται ότι, σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, μητέρας δύο ανήλικων εκ των δραστών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News