Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Παρουσίαση βιβλίου από τους Βιβλιόφιλους Έδεσσας


Μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και μ’ αρκετό κόσμο παρουσιάστηκε χτες, 12 Νοεμβρίου, από τον σύλλογο «βιβλιόφιλοι Έδεσσας» στο Παρθεναγωγείο της πόλης το βιβλίο της Νένας Εξάρχου με τίτλο «Όνειρα μη προβλεπόμενα». Ένα βιβλίο με ιστοριούλες της Γ’ Λυκείου όπως τις έζησε ή τις σκέφτηκε η συγγραφέας με όλους τους φόβους, τις ανησυχίες, το άγχος που έχει η τάξη ενόψει των πανελληνίων εξετάσεων.

Η παρουσίαση έγινε από την εκπαιδευτικό Γεωργία Βλάχα. Επιπλέον, για όλες τις παραπάνω δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μαθητές και γονείς στην προαναφερόμενη τάξη και την αντιμετώπισή τους, μίλησαν η σύμβουλος σταδιοδρομίας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κα Μελίνα Αλμπάνη και η σχολική ψυχολόγος κα Χριστίνα Κούτση.

Την όλη εκδήλωση συντόνισε το μέλος του συλλόγου Δέσποινα Τσεχιλίδου, ενώ χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους απηύθυνε ο πρόεδρος Τρύφων Ούρδας.

Τέλος το κοινό απόλαυσε ελληνικά τραγούδια από δύο εξαίρετους εδεσσαίους μουσικούς, τον Χρήστου Κωνσταντίνο στο τραγούδι και τον Σαπουνά Κωνσταντίνο στην κιθάρα.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News