Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Επιτέθηκαν στον Ανδρουλάκη κατά την κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο - Του πέταξαν καφέδες (ΦΩΤΟ)


Επεισοδιακή ήταν η κατάθεση στεφάνου από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη στο Πολυτεχνείο, ενόψει της 50ής επετείου της 17ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα που βρίσκονταν στον χώρο προσέγγισαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και εκτοξεύτηκαν καφέδες προς το μέρος του, ενώ ακούστηκαν και κάποια γιουχαΐσματα, με αποτέλεσμα η συνοδεία του να ανοίξει ομπρέλες προκειμένου να τον προστατέψει.

Δείτε εικόνες από το επεισόδιο στο Πολυτεχνείου:







 

3 σχόλια:

  1. Σταματήστε επιτέλους να πηγενετε, αφήστε το στο ΚΚΕ και στους αναρχικούς, το μεγαλύτερο ποσοστό Ελλήνων δεν θέλουν αυτή τη φιεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Πολυτεχνείο είναι γεμάτο δημοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί καταθέτουν στεφάνια στο συγκεκριμένο γλυπτό, αυτό υπήρχε πολύ πριν το 73 και είναι ο καθηγητής Νίκος Σβορώνος που πριν διετέλεσε. Αξιωματικός της Ελ αστυνομίας, καμία σχέση με το Εμπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News