Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Ο Νίκος Παππάς (που ήθελε να γίνει Δήμαρχος) πέταξε την μπάλα στο κεφάλι διαιτητή και αποβλήθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Νίκος Παππάς έχει βάλει τέλος στην καριέρα του ως επαγγελματίας μπασκετμπολίστας και παίζει πλέον στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Basketaki» ως μέλος της ομάδας Τριποντιακός αλλά στον αγώνα με τη Black Mamba τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά αφού πέταξε τη μπάλα στο κεφάλι του διαιτητή και αποβλήθηκε.

Η λογική λέει ότι ένας πρώην επαγγελματίας παίκτης θα είναι πολύ χαλαρός όταν συμμετέχει σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα απλά και μόνο λόγω της αγάπης του για το άθλημα. Το Σάββατο (4/11), όμως, στον αγώνα Τριποντιακός – Black Mamba για το πρωτάθλημα «Basketaki» δεν έγιναν και τόσο λογικά πράγματα.

Συγκεκριμένα, σε μια φάση ο Παππάς χρεώθηκε με βήματα αλλά ο ίδιος διαφωνούσε με την απόφαση και ζητούσε φάουλ υπέρ του, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί τόσο ώστε να πετάξει τη μπάλα στο κεφάλι του διαιτητή. Έπειτα από αυτό, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, η αποβολή του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ήταν μονόδρομος, με την ομάδα του να χάνει τελικά με 94-78.

Από αυτούς τους 78 πόντους, οι 41 ήταν του Παππά, ο οποίος είχε 15/20 βολές, 4/10 δίποντα και 5/20 τρίποντα ενώ είχε πάρει και 14 ριμπάουντ.

Δείτε τη φάση στο 1:14:10 του παρακάτω βίντεο:

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News