Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Αριδαία: Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου - Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εορτασμών


Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου Αριδαίας. Στα πλαίσια του εορτασμού θα τεθεί σε προσκύνηση η Τιμία Κάρα του Αγίου Γρηγορίου του Νεοκαισαρείας.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΕΜΠΤΗ 3/11

17.30 Άφιξις των Αρχιερέων, υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Γρηγορίου του Νεοκαισαρείας, Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός με την συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Κεφαλληνίας κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. ΙΩΗΛ και λιτάνευσις της ιεράς εικόνος και των ιερών λειψάνων

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/11

07.30 Όρθρος, Αρχιερατικόν Συλλείτουργον και Δοξολογία επί τη απελευθερώσει της πόλεως. Επιμνημόσυνος Δέησις στο Ηρώον της πόλεως

17.00 Εσπερινός και Ιερά Παράκλησις των Αγίων Νικάνδρου & Ιωαννικίου

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11

07.30 Όρθρος και Θεία Λειτουργία

17.00 Εσπερινός, Ιερά Παράκλησις του Αγίου Γρηγορίου Νεοκαισαρείας και αναχώρησις της Τιμίας Κάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News