Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

«Μην με παρεξηγήσεις, είσαι αριστερός;» - Η συνομιλία που αιφνιδίασε τον Κασσελάκη (ΒΙΝΤΕΟ)


Βίντεο από μια συνομιλία που είχε σήμερα, κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», με μία κυρία «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η εν λόγω κυρία ζήτησε να μάθει από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αν είναι όντως Αριστερός.

«Μη με παρεξηγήσεις. Είσαι αριστερός;», τον ρώτησε κι αυτό από την πλευρά του απάντησε: «Ναι». «Να κοιτάξεις τον φτωχό λαό», άκουσε εκ νέου στη συνέχεια κι αυτός απάντησε: «Μόνο; Από δίπλα σε κάθε βήμα. Η πολιτική φιλοσοφία τους είναι από πάνω προς τα κάτω και να σε έχουν εξαρτημένη. Κατάλαβες; Να σου λέει πάρε κι ένα pass και πες ευχαριστώ. Είμαι δίπλα σου». «Να ‘ σαι καλά αγόρι μου», του απάντησε η κυρία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter): «Να σου κάνω μια ερώτηση, μη με παρεξηγήσεις. Είσαι Αριστερός;». Ο απλός, καθημερινός κόσμος ποτέ δε θέτει ένα ερώτημα με κακή πρόθεση. Είμαι εδώ για όλες τις απαντήσεις. Με καρδιά και με ιδεολογία μαζί».

3 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ; ΑΥΤΟΣ ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ ο ελληνικός λαός δε ξυπνάει με τίποτα...η Αμερική τελειώνει σιγά σιγά το Μητσοτάκη και ανεβάζει αυτόν ο Κόσμος πάλι θα πέσει στη παγίδα και ούτω καθεξής...παιδιά της Αμερικής είναι όλα...βαλτα να μας καταστρέψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλη Μαλ.... Δεν είχες να πεις; η Αμερική τελειώνει τον Μητσοτάκη; άντε κατέβα στ παζάρι να πάρεις παντζαρια

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News