Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Άρτα: Επτάωρο χειρουργείο για τον 14χρονο που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα


Ώρες αγωνίας για τον 14χρονο από την Άρτα ο οποίος κατέρρευσε ενώ είχε βγει για να πει τα κάλαντα και εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα, το απόγευμα της Κυριακής (24/12).

Το παιδί υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χατζηκώστα όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια υπεβλήθη σε επέμβαση στη Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης και των περαιτέρω εξειδικευμένων εξετάσεων κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ο 14χρονος είναι διασωληνωμένος και σε σταθερή κατάσταση, ωστόσο, η εγκεφαλική αιμορραγία χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

Με βάση τον σχεδιασμό των γιατρών, το παιδί θα χειρουργηθεί άμεσα -με την επέμβαση να εκτιμάται ότι μπορεί να διαρκέσει έως και επτά ώρες- και στη συνέχεια θα παραμείνει στη ΜΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News