Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο - Συγκλονίζουν οι εικόνες, γκρεμίστηκε τμήμα της μάντρας


Συγκλονίζουν οι εικόνες από το τροχαίο που συνέβη στην Επανομή, στην Θεσσαλονίκη με θύμα έναν 24χρονο. Όπως φαίνεται στο βίντεο του OPEN, η σφοδρότητα της σύγκρουσης του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο άτυχος νέος ήταν τέτοια, με αποτέλεσμα να γκρεμιστεί κομμάτι της τσιμεντένιας μάντρας.

Συντρίμμια του αυτοκινήτου, κομμάτια τσιμέντου και πέτρας έχουν γίνει ένα στο οδόστρωμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Η οικογένεια του σπιτιού, στον τοίχο του οποίου προσέκρουσε το όχημα, είναι συγκλονισμένη από το περιστατικό που συνέβη έξω από την κατοικία της.

Ο 24χρονος, που ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε πάνω στη μάντρα. 

Φωτό: thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News