Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Καρδίτσα: Νεκρός εντοπίστηκε ο 26χρονος που είχαν χαθεί τα ίχνη του


Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 26χρονου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στην Καρδίτσα.

Ο 26χρονος Παναγιώτης Βλάσσης εντοπίστηκε νεκρός σήμερα, Πέμπτη, στην περιοχή του Προδρόμου Καρδίτσας, σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού». Η αστυνομία κάνει έρευνα για τα αίτια του θανάτου του.

Ο 26χρονος εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (12/12), από την περιοχή του Προδρόμου Καρδίτσας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού», αφού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση, δημοσιοποίησε τα στοιχεία του, έπειτα από αίτημα της οικογένειας, καθώς εκτιμήθηκε ότι συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζονται τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του 26χρονου και αναφέρει ότι η οργάνωση «θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News