Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Τζάκρη κατά Κακλαμάνη για τον 31χρονο αστυνομικό: «Να ανακαλέσει την έμμεση προτροπή σε ευθανασία»


Επίθεση στον Νικήτα Κακλαμάνη εξαπέλυσε η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη. αναφορικά με τη βαρύτατη κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που χτυπήθηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη. O Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, είπε σε εκπομπή για τον άτυχο αστυνομικό πως: «Αν τον αγαπάει ο Θεός, καλύτερα να τον πάρει κοντά Του». Η κα Τζάκρη τόνισε για την συγκεκριμένη δήλωση πως πρόκειται για «δημόσια έμμεση προτροπή σε ευθανασία».

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας έμπειρος κοινοβουλευτικός και ιατρός έκανε δημόσια έμμεση προτροπή σε ευθανασία και προτιμώ την εκδοχή της ασυναρτησίας», τόνισε η κυρία Τζάκρη, σε γραπτή της δήλωση.

«Ακόμη κι αν ο κ. Κακλαμάνης διαθέτει την αναγκαία ενημέρωση και πάλι δεν δικαιούται να κάνει τέτοιες κρίσεις δεδομένης της  κορύφωσης της αγωνίας συγγενών, συναδέλφων αλλά και όλου του ελληνικού λαού», κατέληξε η Θεοδώρα Τζάκρη.

3 σχόλια:

  1. εάν θεοδώρα δεν καταλαβαίνεις το νόημα των λέξεων δεν χρειάζεται να βγάζεις ανακοινώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα εσύ κατάλαβες ρε τούβλο το νόημα των λέξεων;Τη λέει δηλαδή ο ποιητής για πες μας και σε εμάς,που είμαστε αγράμματοι;;;;;;Έχουμε γεμίσει πολιτικατζες εδώ

      Διαγραφή
  2. Εδώ που τα λέμε εδώ έχει δίκιο η κυρία Τζάκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News