Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: «Θα έχουμε εξελίξεις...» - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 50χρονης που την κατασπάραξαν σκυλιά


O Τάσος Ντούγκας, δικηγόρος της οικογένειας της 50χρονης που κατασπάραξαν τρία σκυλιά στην Θεσσαλονίκη μίλησε στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 37χρονος ιδιοκτήτης των 3 τεράστιων σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη μητέρα δύο παιδιών στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

O Τάσος Ντούγκας, δικηγόρος της οικογένειας της 50χρονης που κατασπάραξαν τρία σκυλιά στην Θεσσαλονίκη μίλησε στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ο πρώην σύζυγος του θύματος μαζί με τα παιδιά της έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και ψάχνουν την αλήθεια. Είναι συγκλονιστική αυτή η ιστορία, γιατί βλέπουμε στην αρχή ότι ο κατηγορούμενος άλλα πράγματα έλεγε, άλλα έγιναν κι άλλα αποδεικνύονται. Θεωρώ ότι σε λίγες μέρες θα έχουμε εξελίξεις που πολλοί δεν περιμένουν».

Σχετικά με την τρύπα που υπάρχει στον φράχτη του 37χρονου ανέφερε ο δικηγόρος: «Η τρύπα στον φράχτη δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι έγινε από τα σκυλιά. Σήμερα που μετρήθηκε η συγκεκριμένη τρύπα έχει διάσταση 18 – 20 εκατοστά. Αυτά τα μεγαλόσωμα σκυλιά δεν υπάρχει περίπτωση να μπορούσαν να περάσουν από εκεί».

Και τόνισε ο κ. Ντούγκας: «Στην συγκεκριμένη υπόθεση βλέποντας και την παραβατικότητα του κατηγορούμενου δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Εμείς δεν δεχόμαστε τον ισχυρισμό ότι τα σκυλιά πέρασαν από την συγκεκριμένη τρύπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News