Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Έγινε «πρώην» ο Χρήστος Μπάτσης, ομώς δηλώνει ότι «ανανεώνουμε το πολιτικό μας ραντεβού και συνεχίζουμε» (ΒΙΝΤΕΟ)


«Εννοείται ότι, ανανεώνουμε το πολιτικό μας ραντεβού και Συνεχίζουμε, Συνεχίζουμε, ενωμένοι, πηγαίνοντας την Αλμωπία της καρδιάς μας πιο ψηλά».

Με αυτά τα λόγια επέλεξε να κλείσει την ομιλία του κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής, ο πρώην πλέον Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης. Έτσι, έστειλε άλλο ένα μήνυμα ότι θα είναι παρών στην επόμενη μέρα και φιλοδοξεία να είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος.

«Είναι πολύ θετικό να αναγνωριζετε η δουλειά, που έχουμε κάνει, άσχετα με το εκλογικό αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο κ. Μπάτσης, αναφερόμενος στο έργο που αφήνει πίσω του.

Δείτε την ομιλία του κ. Μπάτση:

 

5 σχόλια:

  1. Εσύ τελείωσες με την πολιτική και ακομα δεν τον πηρες χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άστο μεγάλε τελειωσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ακούς συνεχίζουμε και ενωμένοι , τότε φίλε Χρήστο σε ένα χρόνο από τώρα ούτε οι μισοί θα έχετε μείνει . Ήδη ακούγονται πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα περιμένουμε με πολύ αγωνία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News