Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Συνεργασία με Στάμκο και Καστερίδη προανήγγειλε ο νέος Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης - Τι απάντησαν οι επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης


Η ενότητα και η συνεργασία, επισφράγισαν την τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πέλλας. Οι τρεις παρατάξεις που θα συμμετέχουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, εμφανίστηκαν έτοιμες να συνεργαστούν για το κοινό καλό.

Πρώτος ο νέος Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης, δήλωσε τα εξής: «Προσωπικά έχω αποδείξει, ότι για εμάς οι εκλογές αποτελούν ένα σημείο της πορείας και όχι το τέλος του ορίζοντα. Και ο Γρηγόρης Στάμκος και ο Στάθης Καστερίδης για εμάς αποτελούν, στο βαθμό που θα το θελήσουν (και διαπιστώνω με ευχαρίστηση ότι το θέλουν κι αυτοί), συνεργάτες με κοινό στόχο το καλό του τόπου μας. Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε και σε δράσεις έμπρακτης συναίνεσης που θα δείτε στο άμεσο μέλλον».

Και συνέχισε: «Σήμερα τα προβλήματα είναι σύνθετα, απαιτούν κοινή προσπάθεια και συνεργασία. Εμείς τείνουμε χείρα συνεργασίας με ειλικρινή διάθεση προς όλους, γιατί κανείς δεν περισσεύει. Κυρίως όμως σε εσάς τους πολίτες, καθώς επιθυμούμε να εγκαθιδρύσουμε μια νέα διαφορετική σχέση με τον δημότη».

Ενωτικός και με διάθεση συνεργασίας εμφανίστηκε και ο απερχόμενος Δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος. Όπως είπε απευθυνόμενος στον κ. Φουντουκίδη, «τον προτρέπω να υπερασπιστεί τα κεκτημένα μας και κυρίως τη συνοχή αυτής της κοινωνίας. Πάνω απ’ όλα, θα χρειαστεί να μας κρατήσει ενωμένους και δυνατούς. Σήμερα το διαρκές ζητούμενο είναι η ενότητα. Στις κάθε λογής απειλές, αυτή είναι το όπλο μας».

«Καλή συνεργασία για τα επόμενα πέντε χρόνια» ευχήθηκε στο νέο Δήμαρχο ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στάθης Καστερίδης, σημειώνοντας πως «δεν είναι απλά ένα μήνυμα για να το πούμε μόνο, αλλά θα το εκφράσουμε σε όλη την πενταετία. Σε κάθε δυσκολία, θα είμαστε στο πλευρό της δημοτικής αρχής, ώστε ο Δήμος μας να κάνει πολλά βήματα μπροστά. Εμείς το δηλώνουμε ενώπιον του κόσμου, ότι θα είμαστε δίπλα σας. Θα ασκήσουμε και την κριτική που επιβάλλεται ως αντιπολίτευση, αλλά η συνεργασία που θα έχουμε θα γίνει προς όφελος των συνδημοτών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News