Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Αναβάλλεται η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής της Αλμωπίας - Ποιοι αναλαμβάνουν Αντιδήμαρχοι στο νέο διοικητικό σχήμα


Αναβάλλεται η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής της Αλμωπίας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 22 Δεκεμβρίου.

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, θα τελεστεί τελικά την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στις 17:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Εξαπλατάνου.


Την ίδια στιγμή, αναμένονται με ενδιαφέρον οι ανακοινώσεις του νέου Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου, σε σχέση με το νέο διοικητικό σχήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia, για Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί ο Ανέστης Δοβλέτης, Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας θα οριστεί ο Τάσος Θεοδωρίδης (Τσερκέζος), Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης θα οριστεί ο Νίκος Μήντσης, ενώ για την Προεδρία των Λουτρών θα προταθεί ο Πέτρος Τζέκος.

Εν αναμονή των ανακοινώσεων λοιπόν...

5 σχόλια:

  1. Αν αυτό ευσταθεί για αντιδήμαρχος Τεχνικής υπηρεσίας ο Τσερκεζος τότε ο Τσαρκνιας που πρέπει να τοποθετηθεί. Εκτός αν είναι Τοπογραφος η Μηχανικός ο Τσερκεζος και δεν είναι γνωστό. θα περιμένουμε. καλή αρχή να έχουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ κακη αρχη.Δεν μπορεσε 0 δεσποτης και αναβαλλεται η 0ρκωμοσια!!(καλο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπόρεσε ο Δεσπότης η περιμένουν να εφαρμοστεί ο νόμος για όλους αυτούς που χρωστάνε τα μαλλιοκεφαλα τους στον δήμο; Γιατί αν δεν εφαρμοστεί ο νόμος όλοι αυτοί δεν μπορούν να ορκιστούν! Οπότε για να αποφύγουν το ρεζίλικι ας ρίξουν στον Δεσπότη την αναβολή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ για μια πενταετία μπορείς να θεωρείς ότι δημαρχος παραμένει ο πρώην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι απαραδεκτο ατομο που χρωσταει γιατι ετσι γουσταρει τα μαλιοκεφαλα του στο Δημο να αναλαμβανει καιρια θεση, για μενα ειναι απατεωνας, ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News