Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Βέροια: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Νεκρή μια γυναίκα


Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου 2023 στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας - Σφηκιάς, όταν ένα ΙΧ έπεσε σε γκρεμό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες, μια γυναίκα οδηγός και η 74χρονη συνοδηγός η οποία διέμενε στη Σφηκιά, ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα, λίγα χιλιόμετρα πριν το χωριό.

Από την πτώση και πρόσκρουση του αυτοκινήτου, σκοτώθηκε η 74χρονη συνοδηγός, ενώ η οδηγός ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις της και με ελαφρά τραύματα και κατάγματα.

Τις δύο γυναίκες απεγκλώβισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, με την συνοδηγό να μετεφέρεται στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σχετικά με τις συνθήκες τις οποίες σημειώθηκε στο δυστύχημα, πιθανολογείται η εμπλοκή ενός δεύτερου ΙΧ, το οποίο κατέβαινε προς Βέροια και ενδεχομένως έκλεισε τον δρόμο στο ΙΧ που ανέβαινε προς Σφηκιά και προκειμένου η οδηγός να αποφύγει την σύγκρουση, έχασε τον έλεγχο, βγήκε από τον δρόμο και κατέληξε στον γκρεμό.

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος σταμάτησε στο σημείο, ενώ βρίσκεται στην διάθεση της Τροχαίας, η οποία συνεχίζει την έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Πηγή: veriotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News