Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Κατερίνα Ιγνατιάδου: Αφήνει πίσω την τοξικότητα και τον μηδενισμό και προχωρά μπροστά, ως διαχρονική δύναμη του Δήμου Σκύδρας


Πίσω της αφήνει την πολιτική τοξικότητα και τον μηδενισμό, η επανεκλεγείσα Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, η οποία πέτυχε το ακατόρθωτο: Να αγγίξει ένα τεράστιο ποσοστό 80% και να επανεκλεγεί από την πρώτη Κυριακή. Έτσι, με ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία, είναι έτοιμη για την τρίτη θητεία της ως Δήμαρχος.

Ιδιαίτερα συγκινημένη κατά την τελετή ορκωμοσίας, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και ιδιαίτερα τον κόσμο της Σκύδρας που την τιμά όλα αυτά τα χρόνια με την εμπιστοσύνη του και την περιβάλλει με την αγάπη του.

Προφανώς κάτι κάνει καλά και έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές των συνδημοτών της. Το κυριότερο: Υπόσχεται λίγα και υλοποιεί περισσότερα. Κοιτά πάντοτε τον πολίτη στα μάτια και η πόρτα του γραφείου της είναι ανοιχτή για όλους, χωρίς διακρίσεις, χωρίς διαχωρισμούς. Για την Κατερίνα Ιγνατιάδου οι εκλογές τελειώνουν την Κυριακή και από την επόμενη μέρα απευθύνεται σε όλο τον κόσμο.

Θα ήταν άδικο αν αποδίδαμε αυτό το αποτέλεσμα στην τύχη. Τέτοια αποτελέσματα έρχονται μόνο με σκληρή δουλειά και καθημερινό αγώνα. Απ' αυτούς τους αγώνες που ξέρει να δίνει η Δήμαρχος της Σκύδρας. Αυτό είναι που την κάνει διαχρονική.

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ. ΑΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οτι καλυτερο εχει αναδειξει ο δημος σκυδρας. δεν ειναι τιποτα τυχαιο. καλη θητεια δημαρχε μας. μαζι σου παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News