Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Τα αλλάζει όλα στα Λουτρά ο Ν. Παρούτογλου: Νέα Διοίκηση, Διευθυντής με γνώσεις και δημοπράτηση αναψυκτηρίου και εστιατορίου - Όσα ανακοίνωσε ο νέος Δήμαρχος


Στην τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Αλμωπίας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας.

«Η περιοχή του Λουτρακίου μπορεί να αποτελέσει πιλοτικό οδηγό, για ένα διευρυμένο αναπτυξιακό τόξο που θα συμπεριλαμβάνει όλα τα χωριά και όχι μόνο των ορεινών όγκων», τόνισε ο κ. Παρούτογλου, κάνοντας γνωστό για άλλη μια φορά πως δεν θα είναι ο ίδιος Πρόεδρος.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, για Πρόεδρος της Επιχείρησης θα προταθεί ο Πέτρος Τζέκος και για Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Σαββίδης.

Επίσης, ο νέος Δήμαρχος τόνισε τα εξής: «Θα αλλάξει η λογιστική διαχείριση και επιλέγουμε διευθύνοντα σύμβουλο ο οποίος έχει τις γνώσεις να οδηγήσει την επιχείρηση στην επόμενη μέρα των απαιτήσεων του ανταγωνισμού. Θα δημοπρατηθούν με διαγωνισμό, το αναψυκτήριο, το εστιατόριο και θα ασχοληθούμε σοβαρά, δίνοντας απαντήσεις στον λαό της Αλμωπίας, με τα ανεκμετάλλευτα κτήρια εντός της λουτρόπολης. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να εξοικονομήσουμε κεφάλαια και να επενδύσουμε στο τουριστικό προϊόν».

2 σχόλια:

  1. Και παλιά ακούγαμε για ατμομηχανές κλπ...Μην κάνετε τα ίδια λάθη με τα 1000 αδες δίμηνα...Ο Ασεπ είναι ο μόνος διαφανής τρόπος επιλογής πρωσοπικου.. πετάξτε τα μπλοκακια από εκεί πάνω..που κάποιος τα φύτεψε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρκεί με τα μαγαζιά μην νικιασει και τα νερά...πισίνα καταρακτες κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News