Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για το τέλος του «Κωνσταντίνου και Ελένης»


Σε μια αποκάλυψη για την επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» προχώρησε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του την Πέμπτη (28/12) ο Χάρης Ρώμας, που αναφέρθηκε, επίσης, στο πώς περνούσαν στα γυρίσματα οι ηθοποιοί.

«Στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” ήμασταν σαν μια ατέλειωτη πενταήμερη. Αυτό που θυμάμαι είναι που όταν ‘παντρευόμασταν’ με την Ελένη, μου έλεγε ‘ρε, θα ρίξουμε και γλωσσόφιλο. Παρότι ήμασταν νέοι, είχαμε δισταγμό για το αν έπρεπε να το σταματήσουμε μετά τις δύο σεζόν» είπε στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» ο ηθοποιός.

«Στο τελευταίο γύρισμα υπήρχε μια χαρά για το μέλλον που ανοίγεται και ένας δισταγμός» σημείωσε και πρόσθεσε: «Οικονομικά σίγουρα δεν κάναμε καλά, γιατί, όπως έχει πει και η Ελένη, αν συνεχιζόταν, θα είχαμε πάρει από ένα σπίτι ο καθένας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News