Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Έκλεισε πίσω του την πόρτα του Δημαρχείου ο Δημήτρης Γιάντσης: «Και όπως λένε, κάθε πόρτα που κλείνει ανοίγει μια άλλη» (ΦΩΤΟ)


Δείτε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Γιάντση:

Τέσσερα χρόνια μετά αισθάνομαι ότι μπορώ να σας κοιτάζω με το ίδιο βλέμμα, με το ίδιο χαμόγελο, μη έχοντας πλέον τίτλο παρά μονο τον τίτλο που ήθελα να έχω μια ζωή. Του Δημήτρη.

Δεν ξέρω αν και πόσο κατάφερα να πετύχω στόχους,ξέρω μόνο ότι την υπόσχεση μου για προσπάθεια την κατέβαλα στο μέγιστο βαθμό.

Και όπως λένε κάθε πόρτα που κλείνει ανοίγει μια άλλη.

Πάντα για το καλύτερο του τόπου μας,της Αλμωπίας μας που όλοι Εδώ Ζούμε.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!


 

5 σχόλια:

  1. Δεν είδα τίποτα εγώ από κανέναν μπορεί να ήταν λίγο αυτό που προσπαθήσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή ασχολησε για το καλό της Αλμωπίας; ξυπνάς κοιμασε πως θ αλλάξεις την Ουγκάντα; ζεις Μ αυτό τ όνειρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έκανες ότι μπορούσες, και πάνω από όλα έδειξες την ανθρώπινη πλευρά σου Δημήτρη! Είσαι υπόδειγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κανετε ηρωες ατομα που δεν πρόσφεραν τίποτα στο γενικό σύνολο του τόπου που δεν αφήνουν καμιά παρακαταθήκη για το αυριο, ο κύριος δεν ηταν με τον Μπάτση; λοιπόν Βαφειάδη γιατί προβάλεις ατομα που δεν εχουν να προσφέρουν κάτι εκτός το ψευτικο χαμόγελό τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News