Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Έπεσε η αυλαία στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, με δάκρυα συγκίνησης η τελευταία Συνεδρίαση - Τέλος εποχής για τη Διοίκηση Χρ. Μπάτση


Πραγματοποιήθηκε με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης, η τελευταία Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας για τη δημοτική περίοδο 2019-2023. Κάπως έτσι, έπεσε η αυλαία του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης, θέλησε να πει κάποια λόγια με αφορμή αυτή την τελευταία Συνεδρίαση. Έτσι, έπλεξε το εγκώμιο του Προέδρου Δημήτρη Βέσκου, λέγοντας τα εξής: "Η εμπειρία σας, η ηρεμία σας, η οργανωτικότητά σας έχει αναγνωριστεί από όλους. Σίγουρα και με λυπεί, θα έπρεπε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο να συμμετέχουν όλοι που είχαν εκλεγεί, προκειμένου να τιμήσουν την εκλογή τους, το θεσμό, αλλά και το πρόσωπό σας. Είναι λυπηρό. Προσωπικά θέλω να σας ευχαριστήσω και να αναφέρω ότι είστε ένας μεγάλος γνώστης της πολιτικής. Πολλοί σας έχουν αδικήσει, εσείς όμως έχετε κάνει πάρα πολύ δουλειά και σίγουρα έχετε προσφέρει πάρα πολλά στον τόπο. Προσωπικά θέλω να σας πω ένα ευχαριστώ". Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους του τους συνεργάτες.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Δημήτρης Βέσκος με τη σειρά του, ανταπέδωσε τα καλά λόγια, επιλέγοντας όμως να είναι πιο ενωτικός από τον κ. Μπάτση, ευχαριστώντας όλα τα μέλη του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου, επιβεβαιώνοντας τον πολιτικό πολιτισμό που τον χαρακτηρίζει. Συγκεκριμένα, ο κ. Βέσκος δήλωσε τα εξής: "Κύριε Δήμαρχε, πραγματικά με συγκινήσατε με αυτά που λέτε. Εγώ θεωρώ πως έδωσα όλες μου τις δυνάμεις και έκανα αυτό που πιστεύω ότι στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επειδή πράγματι είναι το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και είναι αποχαιρετιστήριο και για εμένα, θέλω να ευχαριστήσω όλες τις παρατάξεις, τον καθένα Δημοτικό Σύμβουλο ξεχωριστά. Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Διαχειριστήκαμε τη διοίκηση με μειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Προσπαθήσαμε να λειτουργήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρότι είχαμε στιγμές με επαναστατική γυμναστική, δεν πειράζει, μέσα είναι και αυτά. Θεωρώ πως είχαμε ένα πολύ καλο κλίμα και το Δημοτικό Συμβούλιο στάθηκε στο ύψος του και έφερε το αποτέλεσμά του με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστώ όλους, τον καθένα ξεχωριστά και εύχομαι στην επόμενη Δημοτική Αρχή και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, με ζήλο πάντοτε να υπηρετούν τον λαό και να τον βλέπουν στα μάτια καθαρά, όπως πιστεύω κάναμε εμείς".

6 σχόλια:

  1. Παιδική χαρά στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ. Μάλλον το ξεχάσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε πως συγκινηθηκα. Κλαμα ρε γαμωτο. Πω πω πίω..... Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται. Βρε λεβεντες τελειωσατε. Το πηρατε χαμπαρι. Βρε ουστ αχρηστοι. Σπιτι ρεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χασατε ρεεε
    . Εξωωωωω. Σας ειδαμε σας γνωριασμε ρεεε. ΟΥΣΤ και να μας γραφετε ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αποτέλεσμα της προσπάθειας σας,το αποτέλεσμα των εκλογών,η πρωτοφανής δυσαρέσκεια του λαού της Αλμωπίας σας λέει τίποτα;Όχι,απ'οτι δείχνει το δημοσίευμα.Όοοολα καλά.Και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γραφικοί μέχρι τέλους.Αντί να κλαίει ο κόσμος που χάθηκαν τέσσερα χρόνια ,κλαίνε αυτοί που δε μπόρεσαν να συνεχίσουν τον κομματισμό,την ανικανότητα και την απραξία.Ρε ουστ από κει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News