Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Απολογισμός χωρίς αυτοκριτική από τον Χρ. Μπάτση - «Τέλος στις αποφάσεις των φωτισμένων», απάντησε ο Ν. Παρούτογλου (ΒΙΝΤΕΟ)


Η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αλμωπίας, τα είχε όλα. Εκτός των άλλων, είχε απολογισμούς και δεσμεύσεις για την επόμενη μέρα.

Από τη μία ο Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος υπεραμύνθηκε του έργου του. Ακούγοντας κανείς την ομιλία του, σίγουρα θα αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να έχασε. Αν φυσικά ζει κάποιος στην Αλμωπία, γνωρίζει τους ακριβείς λόγους.

Ο πρώην Δήμαρχος αναφέρθηκε σε έργα, τα περισσότερα εκ των οποίων έμειναν δυστυχώς στα χαρτιά. Όπως είπε ο κ. Μπάτσης, "εμείς οι 10 μπορέσαμε και δουλέψαμε σκληρά για τον Δήμο μας, εσείς, ξεκάθαρα, είστε πιο μεγάλη ομάδα εκλεγμένων, πρέπει και επιβάλλεται να φέρετε και να κάνετε περισσότερα. Σήμερα και αύριο είναι τελευταία μέρα χαράς. Να την απολαύσετε, να την χαρείτε. Απο αύριο είναι μέρα ευθύνης, χρόνος εργασίας. Πλέον αντίπαλος είναι ο χρόνος, ο οποίος περνάει γρήγορα και η υλοποίησή των υποσχεσεων".

Και συνέχισε: "Προσωπικά έζησα σε όλη την θητεία, έντονα, πολύ έντονα προσωπικές χαρές και μεγάλες λύπες. Παρόλες όμως τις δυσκολίες ήμουν παρών, καθημερινά με ανοιχτή την πόρτα του Δημάρχου".

Από την άλλη ο Νίκος Παρούτογλου τόνισε πως "η Αλμωπία χρειάζεται μια νέα αρχή. Δεν ακυρώνω το παρελθόν, ούτε το μηδενίζω. Όμως η νέα αρχή, είναι αναγκαία συνθήκη για το μέλλον. Στις 8 Οκτώβρη οι πολίτες της Αλμωπίας πήραν μία γενναία απόφαση να γυρίσουν σελίδα".

Ο νέος Δήμαρχος υπογράμμισε ότι "σκοπός μας είναι, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας, που ξέρουμε καλά ότι είναι υψηλές και έτσι ακριβώς θα πρέπει να είναι. Όπως αξίζουν σε όλους μας. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η μεθοδικότητα, η σκληρή δουλειά και η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων. Υπόσχομαι από εμένα ,να ακούτε μόνο αλήθειες".

Και πρόσθεσε: "Τέλος στις αποφάσεις των φωτισμένων! Τέλος στις αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες. Τέλος στις αποφάσεις χωρίς διαβούλευση και χωρίς κοινωνική νομιμοποίηση. Στη θέση τους εγκαθίσταται ο δήμος της συναίνεσης, του διαλόγου και της συμμετοχής. Το τρίπτυχο της δημόσιας διαβούλευσης, της κοινωνικής νομιμοποίησης μαζί με την λογοδοσία, αποτελούν την βάση επιτυχίας".

 

8 σχόλια:

  1. Το να μη κατάλαβες γιατί έχασες είναι εξωφρενικό, όσο για σένα νέε δήμαρχε ασχολησου με τα σοβαρά και όχι με διμηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά ο μπατσης δεν κατάλαβε τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρήστο ήσουν και θα είσαι ο δήμαρχος της καρδιάς μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι νιωθεις στην καρδια σου; πες μας κ εμας ...τικ τακ τικ τακ .....κατακαυμενοι Αλμωπες ποιο χαμηλα δεν εχει

      Διαγραφή
  4. Ακόμη δεν πήρε χαμπάρι ότι τόν έδιωξε ό κόσμος δεν έχασε τόν έδιωξε εεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήταν δεν θα ξανά είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί τόσο πείσμα ο πρώην ; Γιατί δεν νοιώθουν; Κύριε Χρήστο και ο συνδυασμός σας είναι στα δυο. Ελεος. Δουλέψτε και χωρίς μισθό πια. Επιστρέψτε στην κανονική ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Χρήστος έβαζε δίμηνα...αυτός τι θα βάζει...μπλοκακια,και συμβάσεις 8μηνες τους δικούς του.?αν δεν μπει ασεπ τίποτα δεν θα αλλάξει,και θα πάει κ αυτός σπίτι του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News