Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Γιαννιτσά: Δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα Στάμκος και Καστερίδης - Εκρηκτικό το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών


Δεν αντάλλαξαν ούτε "καλημέρα", ο Γρηγόρης Στάμκος και ο Στάθης Καστερίδης, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πέλλας.

Μία κόντρα που κρατάει χρόνια και αναζωπυρώθηκε στην τελευταία προεκλογική περίοδο, με κατάληξη την ανοιχτή και ξεκάθαρη στήριξη του κ. Στάμκου προς τον κ. Φουντουκίδη στον δεύτερο γύρο.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής τελετής, οι δύο άνδρες δυσκολεύονταν ακόμα και να βρίσκονται στον ίδιο χώρο και η δυσαρέσκεια δεν κρυβόταν με τίποτα. Μάλιστα, δεν χειροκρότησαν ο ένας την ομιλία του άλλου.

Άλλωστε, ο κ. Στάμκος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, χαρακτήρισε τον κ. Καστερίδη με τη φράση "ο υβριστής μου". 

Δείτε το βίντεο της ορκωμοσίας του Δήμου Πέλλας: 

 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News