Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Η Αριδαία παίρνει το βραβείο... της πιο σκοτεινής πόλης και την εορταστική περίοδο


Το βραβείο... της πιο σκοτεινής πόλης, κερδίζει δικαιωματικά και την περίοδο των εορτών η πόλη της Αριδαίας.

Δεν θα αναφερθούμε στις γειτονιές, γιατί εκεί η κατάσταση είναι εκτός συναγωνισμού εδώ και χρόνια. Θα αναφερθούμε στο κέντρο της πόλης. Ένα κέντρο που μόλις πέφτει το φως της ημέρας βυθίζεται στο σκοτάδι. Δίκαια οι επαγγελματίες της αγοράς διαμαρτύρονται, λέγοντας πως Αριδαία δεν είναι μόνο ο πεζόδρομος.

Στο γενικό σκοτάδι, έρχεται να προστεθεί η η έλλειψη στοιχειώδους στολισμού για τα Χριστούγεννα.

Ας ελπίσουμε ότι μελλοντικά ο Δήμος μας θα κερδίσει και κάποιο βραβείο θετικής αξίας και θα πάψει να αποτελεί την θλιβερή εξαίρεση σε ολόκληρο το Νομό. 

5 σχόλια:

  1. Ε ας κανει μια αναθεση εκτος Αλμωπιας για λαμπιονια, ξερει αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η οδός Κύπρου στην Αριδαία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πεζόδρομος. Κυκλοφορούν αυτοκίνητα και παρκάρουν αυτοκίνητα. Για τους πεζούς υπάρχει πεζοδρόμιο πλάτους 1.20μ μέχρι 4 μ (μπροστά στην τράπεζα Πειραιώς και στην εκκλησία). Ααααα ξέχασα. Υπάρχει και η ΚΑΤΑΛΗΨΗ - ΕΠΈΚΤΑΣΗ των μαγαζιών, του μεγαλύτερου μέρους του πεζοδρομιου. Καλές γιορτές σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αριδαία πρέπει να πάρει βραβείο της πιο άθλιας πόλης εφ όλης της ύλης μια ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για τα λουτρά τα βίντεο του δημάρχου δεν έχουν καμία σχέση με όσα έλεγε, πήγαν κάποιοι φίλοι εκτός νομού και είπαν, γιατί δεν ασχολούνται καθόλου? Δεν λειτουργεί τίποτα είναι βρώμικα και άλλα πολλά, μεγάλη απογοήτευση από τούς επισκέπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News