Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Ο Τάσος Θεοδωρίδης αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας - Το μεγάλο στοίχημα της επόμενης μέρας


Ο Τάσος Θεοδωρίδης θα είναι από την αρχή του έτους, ο νέος Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αλμωπίας. Ο άνθρωπος δηλαδή, που θα διαχειριστεί όλα τα μεγάλα και τα μικρά έργα, καθώς επίσης και τις υποδομές του Δήμου μας.

Πρόκειται για αρμοδιότητες ιδιαίτερα κρίσιμες, όσον αφορά στην υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος που έθεσε ο νέος Δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρίδης θα έχει να αντιμετωπίσει άλλο ένα στοίχημα, να βγάλει από τα συρτάρια όλα εκείνα τα έργα που παρέλαβε εξασφαλισμένα η απερχόμενη Διοίκηση αλλά δεν κατάφερε να υλοποιήσει, όπως ο Βιολογικός και η ύδρευση της Αριδαίας και τοπικών κοινοτήτων. 

Θυμίζουμε, ότι πρόκειται για έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό. Κατά τη δημοτική περίοδο 2011-2014 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, ενώ ανάλογες αρμοδιότητες είχε και στην αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου, όταν υπήρξε συνεργασία των συνδυασμών Μπάτση - Παρούτογλου. Εκλέγεται από το 2011 έως σήμερα.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News