Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Ν. Παρούτογλου: Τα αλλάζει όλα στα Λουτρά - Δεν θα είναι από την Αλμωπία ο νέος Διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης


Νέα ήθη αναμένονται στη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών από το νέο έτος, όπου αναλαμβάνει καθήκοντα η νέα Διοίκηση.

Ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, κατά τον χαιρετισμό του στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Λουτράκι, προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη που λίγοι έδωσαν σημασία λόγω του γιορτινού κλίματος. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Βρήκαμε Διευθύνοντα Σύμβουλο ο οποίος δεν θα είναι απ' αυτόν τον τόπο, άρα θα μας δώσει την τεχνογνωσία για να πάμε αυτόν τον τόπο ακόμη πιο ψηλά».

Θυμίζουμε ότι τα προηγούμενα χρόνια τη συγκεκριμένη θέση την καταλάμβαναν «παραδοσιακά» υποψήφιοι του εκάστοτε Δημάρχου από το χωριό του Λουτρακίου που δεν είχαν καταφέρει να εκλεγούν. Αυτό φαίνεται πως αλλάζει με τη νέα Δημοτική Αρχή και στη συγκεκριμένη θέση θα μπει ένα πρόσωπο που έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να φέρει εις πέρας τα καθήκοντα που περικλείει η θέση του Διευθυντή μιας τόσο μεγάλης Δημοτικής Επιχείρησης.

Άλλωστε, οι προκλήσεις για τη νέα Διοίκηση θα είναι πολλές, καθώς θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή πολλά πράγματα υπολειτουργούν. Πέρα απ' τα πρακτικά ζητήματα όμως, χρειάζεται σίγουρα τεχνογνωσία και γνώσεις που σχετίζονται με τον τουρισμό και τη Διοίκηση. Ήταν άλλωστε και προεκλογική δέσμευση του κ. Παρούτογλου η πλήρωση αυτής της θέσης από ένα πρόσωπο που δεν θα αποτελεί απαραίτητα πολιτική επιλογή, αλλά θα σχετίζεται άμεσα με το αντικείμενο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τη θέση του Προέδρου των Λουτρών, το πιθανότερο είναι να προταθεί από το νέο Δήμαρχο ο Δημοτικός Σύμβουλος με καταγωγή από το Λουτράκι, Πέτρος Τζέκος.

10 σχόλια:

  1. Αφού στις προθέσεις του είναι να τα ιδιωτικοποιησει ολλα πάνω στα Λουτρά ,τι χρειάζεται ο διευθυντής από το εξωτερικό...και το 5μελες δεν έχει λόγο υπάρξεις αφού δεν θα χρειάζεται να περνει αποφάσεις ,αφού θα είναι όλα σε ιδιώτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι λουτρακιωτες τι λένε για όλα αυτά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΣ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Νικόλα ακόμη δεν ανελαβες πέφτεις σε λακούβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλ στην περιοχή μας είναι ολλοι ντουγανια...ωρε τι ψυφησαμε..παντός το παραδέχεται ο άνθρωπος..δεν υπάρχει στελεχών που να κόβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους μπας και πάμε ένα βήμα μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΦΤΕΙ ΚΛΑΜΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΕΠΙΧ. ΛΟΥΤΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Νίκο. Επιτέλους η σωστή απόφαση για τα Λουτρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τόσα χρόνια που ήταν από την περιοχή μας τι είδαμε ?
    Μπαχαλο τόσα χρόνια , εγκαταλείψη φουλ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιτέλους θά λάβει τέλος η τραγική κατάσταση τόν λουτρόν, υπολειτουργούν τά πάντα....σε 4 χρόνια καταστράφηκε η επιχείρηση...... χωρίς αρμόδια διοίκηση .... μία μέρα θέλει νά τά γράψεις και δεν τελειώνει.... Θά είναι πολύ δύσκολα νά τά βγάλει πέρα αλλά ελπίζουμε ότι θα τά καταφέρει με πολύ κόπο και ιδρώτα βέβαια καί επίσης όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε μήν περιμένουμε με τά χέρια σταυρωμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News