Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Την Κρύα Βρύση επισκέφθηκε ο νέος Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης (ΦΩΤΟ)


Δείτε την ανάρτηση του νέου Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη:

Σήμερα, δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων, επισκέφθηκα τον Ιερό Ναό Γεννήσεως Του Σωτήρος στην Κρύα Βρύση, ο οποίος γιορτάζει σήμερα, για την πρωινή Θεία Λειτουργία.

Αργότερα κάναμε βόλτα στα Café της πόλης για να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές με τους κατοίκους της περιοχής. Χάρηκα ιδιαίτερα που άκουσα τόσες πολλές προτάσεις και προβληματισμούς από τους παρευρισκόμενους. Έχω τονίσει ότι αυτό που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε ως Δήμος και ως κοινωνία είναι η συμμετοχή.

Όπως δεσμευθήκαμε προεκλογικά, ως νέα δημοτική αρχή θα είμαστε τακτικά δίπλα σε όλους τους πολίτες και θα ενθαρρύνουμε τον διάλογο σε όλα τα επίπεδα με κάθε ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News