Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Ρωσική πατατοσαλάτα με μαγιονέζα


Παραδοσιακή συνταγή για το εορταστικό τραπέζι

Υλικά

- 5 μεγάλες πατάτες

- 400 γρ. χοτ ντογκ γαλοπούλας

- 5 αυγά

- 5 αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα

- 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

- 400 γρ. αρακά (βρασμένο)

- Αλάτι κατά βούληση

- 1 φλ. τσαγιού μαγιονέζα

Εκτέλεση

Βήμα 1

Τοποθετήστε τις πατάτες σε μια μεγάλη κατσαρόλα και γεμίστε με νερό που να τις καλύπτει. Αφήστε να βράσουν μέχρι ένα πιρούνι να μπορεί εύκολα να μπει και να αφαιρεθεί, περίπου 20 λεπτά. Στραγγίστε τις και κρυώστε τις ελαφρώς.

Βήμα 2

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 λεπτών, βράστε τα χοτ ντογκ και τα αυγά. Σουρώστε τα πάντα και αφήστε τα στην άκρη να κρυώσουν.

Βήμα 3

Καθαρίστε τις πατάτες και κόψτε τις σε κύβους. Ψιλοκόψτε τα χοτ ντογκ. Τοποθετήστε τα πάντα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε το αγγουράκι, τα κρεμμυδάκια και τον αρακά.

Βήμα 4

Καθαρίστε τα αυγά και ψιλοκόψτε τα πάνω από τη σαλάτα. Προσθέστε μαγιονέζα και αλάτι στις ατομικές μερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News