Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Αποχωρεί από το Δημαρχείο της Αλμωπίας ο Χρήστος Μπάτσης - Ημέρα αποχαιρετισμού η Παρασκευή


Αποχωρεί από το Δημαρχείο, μετά από τέσσερα χρόνια, ο απερχόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης.

Αύριο Παρασκευή, είναι η τελευταία εργάσιμη ημέρα και ταυτόχρονα είναι η μέρα κατά την οποία θα ορκιστεί ο νέος Δήμαρχος και η νέα Δημοτική Αρχή.

Με δεδομένο ότι η νέα δημοτική περίοδος θα βρει τον κ. Μπάτση και τους συνεργάτες του στα έδρανα της αντιπολίτευσης, αυτές οι τελευταίες μέρες είναι μέρες αποχαιρετισμού.

Έτσι, αναμένεται ο απερχόμενος Δήμαρχος να αποχαιρετήσει τους υπαλλήλους, με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια και στη συνέχεια να περάσει το κατώφλι του Δημαρχείου και να παραδώσει τη σκυτάλη στο νέο Δήμαρχο Νίκο Παρούτογλου.

7 σχόλια:

  1. Άντε να γλιτώσουμε από εκείνον τον αντιδήμαρχο από την ξιφιανη γιατί τόσο εφαιντζη αλαζόνα άνθρωπο δεν έχουμε δει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε και καλή τύχη, αλλά μη ξαναγυρίσεις σε παρακαλουμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ποιος θα κάνει προσλήψεις στα λουτρά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι μαζί να του κουνησουμε το μαντίλι. Ελπίζουμε σε μη επιστροφή. Η διοίκηση του ήταν ο ορισμός της επαρσης και της αλαζονείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει ντροπή καθόλου η κάθε Δημοτική Αρχή έχει βάλει το λιθαράκι για τον Δήμο μας.Σταματηστε να δείχνετε το ανώριμο πρωσοπο σας εσείς με τα αρνητικά σχόλια.Ειμαι σίγουρη ότι και για τον κ.Παρουτογλου τα ίδια θα λέτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News