Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Καλεί τον Δήμο Κυριλίδη ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών


Μετά την πρώτη δικαστική διαμάχη που άνοιξε σχετικά με τις έδρες της περιφέρειας ακόμη μια νομική διαμάχη ανοίγει για τον Δήμο Κυριλίδη.

Αυτήν την φορά κατηγορείται ως υπαίτιος για τοποθέτηση διαφημιστικής πινακίδας που είχε τοποθετήσει ως υποψήφιος βουλευτής με το εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ.

2 σχόλια:

  1. Τι πόλεμο τρώνε...αυτοί είναι η δημοκρατία...ντροπή στην ελληνική δικαιοσύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά να τα πείς στους δεξιούς που θέλοντας να διαφέρουν από αυτούς που είναι όμοιοι τούς τούς ρετσινωσαν και τούς εχωσαν φυλακή,με παπαριές δικαιολογίες δήθεν τρομοκρατίας και άλλες παπαριές.Και εσείς πάτε και βγάζετε με 40% το αμουστακο το μίστερ μπιν της πολιτικής Μητσοτάκη πρωθυπουργό, είστε για κλάματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News